BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tiistai 26. toukokuuta 2009

Viides sivu



Neljäs sivu valmistui. Oli todella vaikea päättää jatkaisinko alaspäin lähemmäs velhoa vai jatkaisinko vieläkin taivasta. Kysyttyäni asiaa mieheltäni, joka totesi 'no vaik taivasta' , päätin että näin olkoot. Valinta oli sikäli vähän huono, että tällä hetkellä pistelymotivaatio on aika alhainen. Kolmatta kertaa teen taas sitä tylsää taivasta. Onhan se nopeaa kun on isoja alueita samalla langalla, mutta tosi tylsää. Noh, jotenkin on tuo sivu saatava valmiiksi. sitten tuleekin kuvaan mukaan torni - joten jotain uutta tiedossa!

Lauantaina meille tulee koiranpentu, joten pistelyt jäävät parina seuraavana viikkona todennäköisesti vähemmälle. Pikkupalleron kanssa kun on paljon puuhaa:-D Koiran nimeksi on tainnut tulla Rudolf - lyhyesti Rudi.

Finished 4th page and now back stitching heaven agin. Arg. Really boring, I must admit. It's fast to stitch, beacause large areas of same color, but actually I would stitch rather confetti stitching than that heaven... Well - someday I will get it done, and then can I move on to stitch that tower. Yay! Something new then!

Saturday our puppy finaly comes home. So there wount bee so much stitching next few weeks... lol. Oh, by the way, dogs name is Rudolf.

torstai 14. toukokuuta 2009

Vuoristoa vieläkin


Blogini sai hieman uutta ilmettä. Kerrankin oli vähän aikaa koodailla:-) Edistystä parin päivän aikana on tapahtunut Encounterissani, mutta vieläkin olen vuoristoissa. Tavoitteena on saada tällä viikolla neljäs sivu valmiiksi. n. 3000 pistoa vielä siis.

Muokatessani blogia vahingossa kadotin käviälaskurin, joten nyt on aloitettava taas nollasta.

My blog has new look:-) Little progress - more mountains. Hope I can finish 4th page this weekend. 3000 stitches to go!

tiistai 12. toukokuuta 2009

Ostin HAEDin äitiyspäiväalesta uuden mallin. En kyllä tiedä saanko tätä tehtyä, varsinkin kun kuva saattaa olla tylsä pistellä. Siinähän on oikeastaan vaan taustaa. Mutta kun se sopisi niin hyvin seinälle The Encounterin seuraksi. Sitten valovuosien päästä, kun molemmat olisivat valmiit. Joka tapauksessa, tämä on HAEDin yli 4000 teoksesta yksi lemppareistani.

Välillä haaveilenkin, että alottaisin jo toisen työn. Melkein kaikki HAED Friends SALissa tekevät montaa projektia yhtäaikaa. Taidan olla ainoa, jolla on vain yksi HAED projekti:-) Mutta toisaalta taas, olen aina aikaisemminkin pystynyt vastustamaan houkutusta ja pistellyt vain yhtä työtä kerrallaan. Se on kuitenkin aina se nopein tapa saada ristipistotyö valmiiksi. Kuitenkaan en ole koskaan aikaisemmin tehnyt näin isoa kirjontaprojektia. Ehkä Encounter tylsistyttää joskus, silloin olisi kiva pistellä välillä jotain muuta. Noh, katsotaan miten käy.

Hello agin! Just showing you my shoping on HAED mothersday sale. Gorgeous I think. And would mach whit Encounter. Not starting it now, just dreaming:-) I've allways stitched just one WIP at time, so I havent deside do I start that one after I finished Encounter or earlier...

The design is Caradhars by Tom Cross

sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Hieman edistymistä taas!




Moikka!

Elämäni ensimmäinen äitienpäivä, jossa itse olin päivänsankarina oli ja meni. Voileivät, kahvi ja ruusut ilmestyivät aamulla sänkyyn. Suloista.. Enkä sano mitään keittiön sotkuasteesta tämän jälkeen:-) Olen viettänyt paljon aikaa puutarhassa ja perunamaallani, miä kyllä näkyy myös Encounterin edistymisessä. Mutta pikkuhiljaa se vuoristo sieltä tulee esiin.

Viime viikolla pidin ensimmäistä kertaa pari päivää taukoa pistelystäni. Tuli ehkä pieni kyllästyminen. Toivottavasti pääsen pian edistymään pois vuoristosta muuhun maisemaan:-) Pieni värivaihtelu tekisi hyvää.

Hello everybody!
I haven't been progressing very much this time. Lots of gardening to do etc. Hope I can manage those mountains soon - those blue colours are now little boring to stitch... I'm dreaming those wizard and dragon allready - hope to get there someday:-)


pregnancy due date