BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tiistai 12. toukokuuta 2009

Ostin HAEDin äitiyspäiväalesta uuden mallin. En kyllä tiedä saanko tätä tehtyä, varsinkin kun kuva saattaa olla tylsä pistellä. Siinähän on oikeastaan vaan taustaa. Mutta kun se sopisi niin hyvin seinälle The Encounterin seuraksi. Sitten valovuosien päästä, kun molemmat olisivat valmiit. Joka tapauksessa, tämä on HAEDin yli 4000 teoksesta yksi lemppareistani.

Välillä haaveilenkin, että alottaisin jo toisen työn. Melkein kaikki HAED Friends SALissa tekevät montaa projektia yhtäaikaa. Taidan olla ainoa, jolla on vain yksi HAED projekti:-) Mutta toisaalta taas, olen aina aikaisemminkin pystynyt vastustamaan houkutusta ja pistellyt vain yhtä työtä kerrallaan. Se on kuitenkin aina se nopein tapa saada ristipistotyö valmiiksi. Kuitenkaan en ole koskaan aikaisemmin tehnyt näin isoa kirjontaprojektia. Ehkä Encounter tylsistyttää joskus, silloin olisi kiva pistellä välillä jotain muuta. Noh, katsotaan miten käy.

Hello agin! Just showing you my shoping on HAED mothersday sale. Gorgeous I think. And would mach whit Encounter. Not starting it now, just dreaming:-) I've allways stitched just one WIP at time, so I havent deside do I start that one after I finished Encounter or earlier...

The design is Caradhars by Tom Cross

1 kommenttia:

Srinity kirjoitti...

Encounter etenee tosi nopeasti! Tuo uusi mallisi on tosi kaunis ja käy tosiaan Encounterin kanssa hyvin yhteen. Minulla on monta HAEDia ja muutakin projektia samanaikaisesti työnalla ja tosiaan välillä tuntuis että ois järkevämpää keskittyä yhteen tai kahteen että sais jotain valmiiksikin. :)