BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tiistai 17. marraskuuta 2009

Päivityksiä VIHDOIN

Oho. en ole piiiiitkään aikaan ehtinyt päivitellä. Olen kyllä ehtinyt pistellä, vaikkakin motivaatio on aika lailla vähissä ollut viime aikoina. On aika tylsää kirjoa vain sinistä ja sinistä, harmaata ja harmaata. Tai siis taivasta ja taivasta, vuoria ja vuoria. Noh kuitenkin, toinen rivi on 2 ja puolta sivua valmis.
Tavoite: Saada rivi 2 valmiiksi ennen vuotta 2010. Onnistuuko? Se on siinä ja siinä. Tarvitsisin pienen kipinän ja muutaman spurttiviikon, jolloin pistelisin monta tuntia päivässä että tavoite onnistuu. Toisaalta yksi plussa tässä on - viimeinen sivu on huomattavasti kapeampi kun muut. Eli siis siinä on 1/3 vähemmän pistoja.Mutta hei! Täytyy myöntää että olen löytänyt seuraavan kohteeni. Jatkan HAEDin velhotemaa, mutta tällä kertaa työnä The Astronomer. Langat on hankittu, kangaskin, alkua en vaan ole uskaltanut vielä tehdä. Hieman pelottaa se, että The Encounterin valmistuminen sitten viivästyy. Mutta toisaalta, ehkä olisi kiva nyt tehdä jonkun aikaa toista työtä ja kun se rupeaa kyllästyttämään, voisi palata uudella innolla The Encounteriin. Ja sehän on niin ,että tämän kokoisissa vuosien projekteissa aina tulee kyllästymistä, turhautuneisuutta ja sitä ettei halua nähdäkään koko työtä.

Vielä Astronomerista : Pistoja on hieman vähemmän kun Encounterissa 183750, toisin sanoen 525 x 350pistoa. Koko 53.5 x 36 cm(25c lugana) . Värejä on peräti 120! Onneksi minulta löytyi omasta takaa suurin osa:-) Olen tällä kertaa valinnut työn, jossa ei ole niin paljon samojen värien ja kuvioiden toistoa. Jokaisella sivulla on oikeastaan jotain ihan omaa (vertaa The Encounteriin 7 sivua taivasta, 9 vuoria, 12 lohikäärmettä jne.) Mitäs tykkäätte?

Teoksen tekijänä on Myles Pinkney. Jos haluat lisätietoja tai vaikka mallin itsellesi, klikkaa tästä


JOS JOKU VIELÄ NÄILLE SIVUILLE EKSYY, LUPAAN NYT PÄIVITTÄÄ VIIKOTTAIN TÄTÄ BLOGIA!