BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

UUSI ALKU

Heips!

Joo, näin se nyt on ollut - The Encounter-motivaatio on ollut nollissa. Ratkaisuna sitten olen aloittanut uuden työn - Astronomerin kuten lupasin. Ja kyllä on toiminut - nyt olen pistellyt taas innokaasti. Pidän vielä hieman taukoa encounterista ja keskityn uuteen työhön joitain viikkoja, sitten ajattelin pistelä molempia töitä rinnakkain.

Astronomerin pistelyssä on ilmennyt hieman teknisiä ongelmia - värisävyjähän on työssä yhteensä 120. Jo ensimmäisellä sivulla tarvitaan melkein 70 sävyä! Ja monia vain pari pistoa. En itse käytä lankojen roikuttamista vaan käytän needle organizeriä - eli telinettä, johon neula lankoineen laitetaan oman merkin kohdalle kun tarvittavat pistot on tehty - tekeminen nopeutuu valtavasti kun ei tarvitse aina etsiä lankoja ja laittaa joka kerta lankoja neulansilmään. Yhteen telineeseen mahtuu 50 lankaa. Täytyy nyt sitten ostaa lisää telineitä, kun omistan kaksi, molemmat olivat The encounterin käytössä, kunnes nyt lainasin yhden. Täytyy ilmeisesti käydä ostoksilla (myös neuloja! Niitä pitäisi olla yli 200 näihin kahteen työhön:-) ja keksiä miten suojaan monia neulatelineitä hurjalta yksivuotiaaltani, joka yleensä aina kirjotessani yrittää saada käsiinsä jotain tarvittavia välineitä.


UUSI ALKU The Astronomer




The Encounter ennen ja jälkeen

1 kommenttia:

Blogger kirjoitti...

As claimed by Stanford Medical, It is really the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh 42 lbs less than we do.

(Just so you know, it is not related to genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING around "how" they eat.)

BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

Tap on this link to discover if this short quiz can help you unlock your true weight loss potential

pregnancy due date