BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tiistai 30. kesäkuuta 2009

Pitäisiköhän aloittaa uusi työ?


Luen paljon ristipistoblogeja ja toimin aktiivisesti mukana HAED SAL Friends - blogissa. En tiedä ketään toista pisteliää, joka tekisi vain yhtä työtä. Olen yleisesti ottaen hyvin sitoutunut siihen mitä teen, joten olen tähän asti halunnut keskittyä vain yhteen työhön kerrallaan ja edennytkin nopeasti Nyt kuitenkin olen melkein varma, että aloitan toisen työn.

Tilasin Kirjokkaasta taannoin aivan erilaisen työn kun mitä nyt teen. Mietin että voisi olla todella kiva vaihtelu pistellä välillä tälläistä idyllistä venemaisemaa. Siinäkin on iso työ - se ei ole mikään pieni kuva, muttei ole ihan niin suuri kuin TheEncounter. Myös värit ovat tuossa työssä ihan erilaiset - ei niin paljon ruskeaa ja harmaansinistä. Toki tuo joki on aika työläs tehdä - ja paljon pistelevät ehkä huomaavat kuvasta, että alueita missä samaa väriä olisi paljon lähekkäin ei oikeastaan ole - joten aikaavievä projekti tämäkin olisi.

Encounter edistyy todella hyvin - sivu kuusi lähestyy jo loppuaan. Koska kamerani ei nyt ole täällä - päätin kätevästi käyttää hienoa uutta kännykkääni ja lähettää tänne kuvan siitä. Tässä lopputulos - kännykkä on lähettänyt kuvaa jo puoli tuntia eikä vieläkään ole toiminut... hehe.

0 kommenttia: