BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

HAED - The Encounter


Tuollainen kuta kuinkin siitä uudesta työstä sitten pitäisi tulla. Kesti kauan valita kuva minkä teen. Ja valintahan on tärkeä - sillä tässä ei ole kyseessä pelkästään pieni ristipistotyö vaan taulu
- jonka koko on n. 54 x 46 cm
- johon pistoja tulee yli 250 000
- jossa värejä on 90 erilaista
-malli on yli 30 sivua pitkä

Olen tilannut työtä varten Evenweave Lugana 25 ct - kangasta (ei muuten ollut helppo löytää!), mikä oli suosituskangas tähän tauluun. Osa vaadittavasta 90 DMC-muliinilangasta minulla onnekseni oli - joten nyt odottelen jo kovasti postipakettia - jossa tuo kangas, puuttuvat 70 lankasävyä ja muutamat koon 28 neulat ovat. En malta päästä alkuun. Omasta mielestäni kuva on todella upea - varsinkin kun velho ja lohikäärme ovat kavereita keskenään - eivätkä taistele toisiaan vastaan kuten niin valitettavan monessa fantasia-aiheisessa kuvassa.

Aluksi mietin, että pitäisikö valita työ, jossa olisi enemmän erilaisia värisävyjä - tuossahan on ensikatsomalta lähinnä ruskeita ja sinisiä sävyjä. Myös tuo taivas kauhistuttaa aika lailla. mallia katsoessa kuitenkin huomaan, että taivaassa on paljon samaa väriä lähekkäin - tämähän nopeuttaa tekemistä!

0 kommenttia: