BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Päivitykset!


En olekaan ehtinyt pitkiin aikoihin kirjoitella tänne.

Encouterissa on nyt menossa kolmas sivu. Taivaan olen tehnyt puolipistoin, mutta muu tulee sitten ristipistoin. Vuoristo näyttää mielestäni kauniilta - tähän mennessä olen käyttänyt yli 20 eri harmaan ja sinisen sävyä. Taivasta on vähän tylsä pistellä, mutta toisaalta se etenee huomattavasti nopeammin kuin vuoristo.

Työtä olen tehnyt nyt tasan kuukauden. Siihen mennessä on siis valmistunut 2 1/2 sivua. Tätä menoa siis pieni laskutoimitus kertoo, että työ valmistuisi yhdessätoista kuukaudessa:-) Noh, enpä tiedä voiko tuohon täysin luottaa, viivästyksiä voi tulla eteen (mutta toki myös aikoja kun etenen nopeammin). Tällä hetkellä ainakin on tilanne sellainen, että pystyn kirjomaan huomattavasti vähemmän kun haluaisin. Vauvanhoito kun on niin intensiivistä työtä, että omaa aikaa jää hyvin vähän:-)

Lopuksi haluaisin vielä kertoa suurimmasta motivaattoristani projektiini. Kuulun HAED FRIENDS SAL ryhmään (katso linkki vasemmalta), jossa sata Heaven and earth desingsiä kirjovaa keskustelee, päivittää edistymistään ja osallistuu torstaisin SAL:iin (eli pistellään-yhdessä-päivään). On todella motivoivaa seurata muiden edistymistä ja päivittää omaa työtään. Suosittelen kaikille lämpimästi kurkkausta kyseiselle sivulle!

Kirjottelen taas piakoin!